Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

De tijd gaat snel...
staat uw levensverhaal al op papier?

Gratis Workshop Levensverhaal schrijven

Bent er er klaar voor om nou eens écht uw levensverhaal op te schrijven? Of dat van uw vader of moeder? Want dan ligt het tenminste vást, voor nu en voor later.
Heeft u ook genoeg van het steeds uitstellen naar morgen? Of van piekeren over hoe u zoiets nou moet beginnen? Stellen de kleinkinderen al vragen? Bent u er klaar voor nu dat mooie levensverhaal op te schrijven, voordat het niet meer kan?

Hier is uw kans: een gratis workshop Levensverhaal Schrijven!

Een uur lang leg ik u uit hoe u het moet aanpakken om een levensverhaal op papier te krijgen. Het is geen hogere wiskunde. Alleen een kwestie van het weten en het dan doen. Ik heb met mijn methode zo'n dertig boeken geschreven. Die werkt dus prima. In deze workshop leg ik aan u uit hoe die methode in elkaar zit. Dan zegt u: "O, moet het zo!" En daarna gaat u lekker aan de slag.
De workshop Levensverhaal is op zondag 28 oktober, om 20.00 uur 's avonds. Legt u pen en papier klaar?

In het kort:
  • Bent u klaar met het uitstellen naar morgen en overmorgen waardoor het er nooit van komt,
  • Bent u al twintig jaar bezig en is het nóg steeds niet af?
  • Bezit u genoeg levenservaring om te weten dat u het met een beetje hulp best voor elkaar krijgt
  • En bent u bereid om plezier te beleven aan het schrijven?
Dan is dit de oplossing voor u. Het enige dat u hoeft te doen is op tijd de computer aan te zetten en te luisteren. Hou ook pen en papier bij de hand. Kom vooral mee doen als u deze keer werkelijk dat verhaal op papier wilt gaan zetten. Ik heb er enorm veel zin in om mijn kennis met u te delen. Doet u mee of doet u mee?

Op zondag 28 oktober kijk ik naar u uit!
Waar: gratis workshop- webinar
Wanneer: zondag 28 oktober
Hoe laat: 20.00 uur
Kosten: nul euro

Wat is een webinar?
Een webinar is een moderne manier om een workshop te geven. Ik zit thuis voor mijn laptop en via het internet kunt u mij zien en horen. Dus als ik nies, ziet u dat en u hoort het ook. Het is live. Van u zie ik wat u typt. De anderen ziet u niet, daar zorg ik voor. Stelt u een vraag, dan herhaal ik die zonder uw naam erbij te zeggen. Ik hou zelf van privacy, dus die dingen snap ik wel.
Heeft u nog vragen? Mailen staat vrij: vilan@xs4all.nlGratis workshop levensverhaal schrijven
Vilan van de Loo

Welke stappen moet u zetten om uw levensverhaal op papier te krijgen? Wat kunt u het beste doen en wat moet u zeker laten? In dit webinar leg ik het uit via de workshop levensverhaal schrijven.

Deelnemen is gratis. Wanneer u zich inschrijft, krijgt u de checklist Klaar of niet? toegestuurd. Die kunt u supersnel invullen en dan weet u of u klaar bent om uw levensverhaal op te schrijven. Of dat van een ander, bijvoorbeeld van uw vader of moeder.

Hoe doet u mee met de workshop?
Simpel: ziet u dat knaloranje knopje bovenaan? Als u daarop klikt, schrijft u zich in. Daarna krijgt u een mail als bevestiging. Begint de workshop, dan stuur ik weer een mail waarin nog een keer staat op welke link u moet klikken om bij het webinar te komen.

De generatie waarvan u deel uitmaakt, heeft een belangrijk verhaal te vertellen. U heeft de grote veranderingen meegemaakt en in uw eigen leven doorvoeld. U begrijpt ook hoe het leven van uw vader of moeder was, of u wilt dat al schrijvende gaan begrijpen. Dat is een goed plan. Leg het vast, nu het nog kan. 

De gratis workshop levensverhaal schrijven is een voorproefje van de jaarcursus. Daarmee help ik u stap voor stap verder. Aan het einde van de cursus staat uw levensverhaal op papier. Alles wat belangrijk is, heeft u opgeschreven. Dan is het er eindelijk van gekomen, kunt u zich voorstellen hoe dat voelt?

Wat u gaat leren in de jaarcursus:
uw levensverhaal komt op papier

Ik ga u helpen uw levensverhaal op te schrijven, volgens dezelfde methode waarmee ik zelf mijn boeken schrijf. Eerst informatie verzamelen, dan die ordenen en daarna schrijven. Hoe ik dat aanpak, leg ik uit in een les. Dat is geen technisch gedoe, hoor. Daar snap ik zelf ook niks van. Wanneer u een mail kunt openen, dan kunt u meedoen. Want de lessen komen per mail.

Elke week krijgt u van mij een les met daarbij een werkblad. Zo ontdekt u stap voor stap hoe het moet:  hoe begin je nou zoiets, wat zijn de grenzen van uw boek (niet alles hoeft erin), hoe maakt u hoofdstukken en hoe schrijft u een hoofdstuk, wat zijn goede onderwerpen voor een hoofdstuk, wat te doen als u niet alles meer weet, hoe u omgaat met onderwerpen die voor u moeilijk zijn en met privacy van anderen. En meer! En nog meer!! Wat het is wel een jaar lang! 

Kan niet mis gaan!  En u kunt mij altijd mailen met vragen. Samen komen we er wel uit. 

Deel dit webinar